Loslaten van een relatie – op aanvraag

Is jouw relatie of vriendschap recentelijk verbroken, zit je midden in een break up of kom je maar niet los van een bepaald persoon? Deze workshop helpt je om iemand los te laten.

Door middel van geleide meditaties ga je inzien waarom de relatie succesvol was en waarom je nu apart van elkaar verder mag. Je maakt op zielsniveau contact met de ander en werkt zo aan vergeving en het verbreken van beperkende energetische verbindingen. Ook ontdek je welke veranderingen je op materieel vlak door kunt voeren om je nieuwe pad te bekrachtigen.

Aan het einde van de workshop ervaar je meer liefde en empathie voor jezelf en de persoon waarmee je gebroken bent. Daarnaast voel je je vrijer, zekerder en positiever over het eindigen van jullie relatie.

Workshop loslaten van een relatie

Workshop Levensenergie – op aanvraag

Deze workshop is een ode aan jouw levensenergie. Wanneer jouw levensenergie sterk is en goed stroomt, voel je je vitaal, vreugdevol en krachtig. Een gezonde levensenergie zorgt ook voor een sterk innerlijk weten: je voelt haarfijn aan wat wel en niet goed voor je is en welke besluiten je moeten nemen.

Onze levensenergie is echter ook heel fijngevoelig systeem en helaas weten niet veel mensen meer hoe we dit systeem moeten verzorgen. Spanning, stress en vervelende ervaringen leiden eenvoudig tot blokkades in onze levensenergie en wanneer we deze blokkades niet tijdig oplossen, leidt dit tot lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

In deze workshop ontvang je een korte inleiding over wat levensenergie is en hoe deze geblokkeerd kan raken. Je leert een reeks lichamelijke oefeningen waarmee je blokkades en spanningen uit je lichaam los kunt maken en waarmee je je levensenergie kunt versterken. Ook doen we een meditatie waarin je ontdekt wat je voor jezelf kan doen om je levensenergie een boost te geven.

“Wat een heerlijke ochtend was het zeg, ik heb echt genoten. En wat reuze prikkelend en interessant wat je vertelde. Ik vind het zo bijzonder te bemerken hoeveel zachter het allemaal kan.Margot Romers

Basiscursus polariteitstherapie feb/mrt 2020

Wil jij meer weten over levensenergie? Verlang je ernaar om de helende kracht in jouw handen ervaren en ontwikkelen? En ben je op zoek naar praktische tools om het welzijn van jezelf en anderen te vergroten? Schrijf je dan in voor de basiscursus polariteitstherapie.

De cursus bestaat uit 3×2 lesdagen waarbij we theorie behandelen, oefeningen doen en vooral veel polariteitsbehandelingen geven én ontvangen. Dit geeft jouw levensenergie een enorme boost. We werken met een kleine groep cursisten, waardoor er veel tijd en aandacht is voor persoonlijke tips en begeleiding. Tijdens de cursus geef je (onder supervisie) behandelingen aan echte cliënten. Aan het eind van de cursus ben je daardoor in staat om zelfverzekerd complete basisbehandelingen te geven.

Data en tijden

De lesdagen vinden in plaats van 10:00 tot 17:00. Exacte data volgen.

Bijdrage: €625,- (bij 2-4 deelnemers)

Locatie: Waalsdorperweg 183 Den Haag

Back to Top