Aanbod

POLARITEITSTHERAPIE

SESSIES

  • Polariteitstherapie is een unieke en holistische vorm van energie- en lichaamswerk. Het is gericht op het oplossen van blokkades in jouw levensenergie. Wil jij je oude pijn, patronen en blokkades los te laten? Dan kun je met polariteitstherapie op een ontspannen manier geweldige resultaten behalen!

BACK INTO BALANCE PROGRAMMA

  • In dit transformerende programma ontvang je onder andere wekelijks een sessie polariteitstherapie. Hierdoor lossen blokkades in jouw lijf, gedachten en emoties in een versneld tempo op. De doorstroming van jouw levensenergie verbetert en je ervaart meer ontspanning, balans en innerlijke leiding.

BASISCURSUS

  • Ontwikkel jouw helende handen in de basiscursus polariteitstherapie. In deze 6 daagse cursus leer je zelf werken met levensenergie. Aan het eind van de cursus ben je in staat om zelfstandig een (basis-)behandeling polariteitstherapie te geven.

Aanbod

LIGHT BODY MEDITATIE

OVER DE CURSUS

  • De Awakening your Light Body cursus is een levensveranderende meditatiecursus. De cursus is ontwikkeld voor ruimdenkende, onafhankelijke en gemotiveerde mensen die aan de slag willen met energiewerk, meditatie en persoonlijke groei.

Meer >

Inschrijven >

GROEPSCURSUS DEN HAAG

  • Samen met de andere studenten van jouw groep doe je verschillende meditaties en oefeningen en ontvang je tips voor het integreren van de technieken in je dagelijkse leven. Door als groep te mediteren, wordt het gemakkelijker de energieën te beleven en worden je meditaties intenser.

Meer >

ONLINE PROGRAMMA

  • Studeren in je eigen vertrouwde omgeving met online ondersteuning. Ben jij een druk bezet man of vrouw? Wil je leren waar en wanneer het jou uitkomt? En daarbij toch persoonlijke begeleiding ontvangen? Dan is het online Light Body programma een geschikte keuze.

Meer > Koop nu >

Back to Top