OVER DE CURSUS

Light Body meditatie

GROEPSCURSUS DEN HAAG

Light Body meditatie

ONLINE PROGRAMMA

Light Body meditatie

INSCHRIJVEN >

Koop hier jouw cursus

Awakening your Light Body meditatie cursus

Ben jij klaar voor een quantumsprong in jouw groeiproces? Voel jij je aangetrokken tot energiewerk en meditatie? En ben jij op zoek naar een intensievere, diepgaande cursus? Dan is de Awakening your Light Body cursus iets voor jou.

In deze levensveranderende meditatiecursus leer je werken met subtiele vormen van energie en ontdek je hoe je je vibratie kunt verhogen. Hierdoor creëer je een enorme versnelling in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

De Awakening your Light Body cursus is ontwikkeld voor ruimdenkende, onafhankelijke en gemotiveerde mensen die aan de slag willen met energiewerk, meditatie en persoonlijke groei. Inmiddels hebben al duizenden mensen over de hele wereld hun leven getransformeerd met behulp van deze cursus.

Wat leer je?

In de Awakening your Light Body cursus leer je werken met 10 nieuwe energiecentra. Door deze centra te activeren, creëer je meer stroming in je mentale, emotionele en fysieke energielichaam. Je verhoogt je trilling en je krijgt meer controle over de energie in je omgeving.

Je ontdekt hoe je je gedachten en gevoelens transformeert en hoe je situaties, relaties en je omstandigheden verbetert door middel van energiewerk. Je werkt toe naar een ruimer bewustzijn waardoor je toegang krijgt tot dimensies en werelden die voor de meeste mensen verborgen blijven. Ook leer je vaardigheden op het gebied van healing en channeling.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus zie de uitleg over de verschillende modules.

Effecten

De Awakening your Light body cursus heeft een diepe impact op de manier waarop je je leven leeft en ervaart. De voordelen die veel studenten  ervaren tijdens en na het ontwaken van hun lichtlichaam zijn onder andere:

INNERLIJKE LEIDING

Meer vertrouwen in jezelf en het leven

KEUZES

Makkelijker de juiste keuzes maken en problemen oplossen

CREATIVITEIT

Sprankelende ingevingen en ideeën ontvangen

MANIFESTATIEKRACHT

Moeiteloos plannen maken, uitvoeren en overvloed creëren)

GENIETEN

Meer magie, schoonheid en plezier ervaren

VAARDIGHEDEN

(Beter) leren channelen, healen en readen

RELATIES

Gezondere, vreugdevollere relaties

GEZONDHEID

Moeiteloos een gezondere leefstijl aannemen

Testimonials

DE MODULES

De cursus bestaat uit zes modules. Hieronder leer je meer over de inhoud en de effecten van de verschillende modules.

In module 1 activeer je de eerste drie vibrerende energiecentra. Daarmee krijg je meer controle over de energie die vanuit je omgeving bij jou binnenkomt. Je leert de hoeveelheid inkomende energie te doseren, aan te passen en te intensiveren. Zo creëer je voor jezelf een krachtige en ondersteunende energiestroom. Hiernaast leer je zelfhelingstechnieken en technieken waarmee je beklemmende emotionele en persoonlijkheidspatronen kunt transformeren. Hierdoor ga je meer levensvreugde ervaren.

In deze module ga je aan de slag met het vierde vibrerende energiecentrum: je hartcentrum. Door met dit energiecentrum te werken, ontwikkel je meer compassie en vergevingsgezindheid. Je leert je lost te koppelen van beperkende energieën in je omgeving en neutraal te blijven wanneer mensen om je heen emotioneel of negatief zijn. Ook ontwikkel je meer vaardigheden op het gebied van zelfheling en het ondersteunen van anderen met energiewerk.

Met behulp van de drie hogere vibrerende energiecentra creëer je meer bewustzijn rondom je gedachten. Je leert je gedachten en je energie te focussen en de kwaliteit van je gedachten te verbeteren. Ook ontdek je hoe je stilte en leegte kan ervaren. Zo kunnen inzichten, ideeën en creativiteit makkelijker tot je komen. In deze module ontwikkel je een beter zicht op je levensdoel en ga je meer openheid en harmonie in je leven ervaren.

Deze module leert je hoe je de vibrerende energiecentra kunt combineren om zo verschillende bewustzijnsstaten te bereiken. Je gebruikt de vibrerende energiecentra om je gedachten tot rust te brengen, stilte en compassie te ervaren, energie op te wekken, je bewustzijn te verruimen en je kernenergie te ervaren. Ook werk je energetisch aan uitdagingen die je ervaart in de omgang met anderen. Je legt contact met je hogere zelf en/of een gids. Daarmee creëer je inzicht in wat jij kunt doen om meer levensvreugde te vervaren.

In deze module activeer je de eerste twee Light Body centra. Hierdoor krijg je toegang tot nog hogere en verruimde bewustzijnsstaten. Je gaat meer opties ervaren in je leven en je besluitvaardigheid neemt toe. Je leert hoe je je relaties met anderen kunt verdiepen en kunt transformeren door contact te maken op zielsniveau. Ook leer je nog meer over het ondersteunen van anderen door energetisch werk. Je wordt een bron van inspiratie voor anderen en je zult mensen naar je toetrekken zonder dat je daar actief wat voor hoeft te ‘doen’.

In deze laatste module activeer je het derde Light Body centrum. Hierdoor kun je intense ervaringen van geluk en schoonheid krijgen. Je levensvreugde neemt toe en je ontwikkelt je tot een nog grotere bron van inspiratie voor anderen. Je gaat het leven vanuit een hoger perspectief waarnemen. Je innerlijk weten wordt versterkt. Je zult je aangemoedigd voelen om veranderingen in je leven aan te brengen die voor meer vrede en harmonie zorgen. Je krijgt beter zicht op welke stappen je het beste kunt nemen en het wordt eenvoudiger om die stappen ook daadwerkelijk te zetten.

LIVE GROEPSCURSUS OF ONLINE CURSUS

Je kunt de Awakening Your Light Body cursus op twee manieren volgen: als online programma of als live groepscursus. Een nieuwe groepscursus start begin 2020. Het online programma kun je op elk gewenst moment beginnen.

MEER WETEN?

Probeer gratis twee meditaties

Back to Top