OVER DE CURSUS

Light Body meditatie

GROEPSCURSUS DEN HAAG

Light Body meditatie

ONLINE PROGRAMMA

Light Body meditatie

INSCHRIJVEN >

Koop hier jouw cursus

Awakening your Light Body online

Studeren in je eigen vertrouwde omgeving met online ondersteuning. Ben jij een druk bezet man of vrouw? Wil je leren waar en wanneer het jou uitkomt? En daarbij toch persoonlijke begeleiding ontvangen? Dan is het online Light Body programma een geschikte keuze.

Opzet van het online programma

Wanneer je deelneemt aan het online programma, ontvang je de volgende begeleiding:

 

Kick start your course video

Na je inschrijving ontvang je mijn Kickstart your Course video. In deze video leer je hoe je jezelf kunt voorbereiden op het online programma. Hierdoor haal je het maximale uit de cursus.

 

Geleide meditaties

Voor elke module ontvang je 12 geleide meditaties (14 voor module 6). In de meditaties leer je de 10 energiecentra te activeren. Ook leer je energetische vaardigheden op het gebied van o.a. healing, regressie en channeling. Je kunt de meditaties downloaden op je computer, je tablet en/of je smartphone. De meditaties zijn ingesproken door Pauline Plokhooij en duren 20 tot 30 minuten.

 

Cursusboek

Voor elke module ontvang je een cursusboek. De cursusboeken geven je achtergrondinformatie over de energiecentra en de meditaties, het werken met subtiele energieën en het proces van versnelde groei dat je met deze cursus aangaat. Ook lees je over de ervaringen van andere cursisten. Hiernaast is er ruimte voor het noteren van je eigen ervaringen en het evalueren van je groeiproces. Je kunt kiezen uit hardcopy cursusboeken of PDF bestanden.

 

Trainingsvideo’s (Engelstalig)

Elke week ontvang je een link naar een door mij gemaakte online video. In deze Engelstalige video’s leer je meer over de energiecentra en over het werken met subtiele energieën. Ook ontvang je tips over het toepassen van de Light Body vaardigheden in je dagelijkse leven. Daarnaast bespreek ik met welke veranderingsprocessen je te maken kunt krijgen tijdens het ontwaken van je lichtlichaam en hoe je daarmee om kunt gaan. De video’s duren ongeveer tussen de 8 en 15 minuten.

 

(Online) coaching

Aan het eind van elke module heb je een 1-op-1 coachgesprek van maximaal een uur met mij. In dit gesprek bespreken we je ervaringen, je veranderingsproces en je vragen. Je ontvangt tips om de Light Body vaardigheden te integreren in je leven. Dit coachgesprek vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag of via Skype, FaceTime of telefoon.

 

Energietransmissies

Tijdens de cursus ontvang je meerdere keren per week een energietransmissie: ik houd jou in mijn aandacht wanneer ik met de energiecentra werk. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om de energiecentra te ervaren.

TIJDSINVESTERING

Totale doorlooptijd online programma: 9 maanden (37 weken)

Tijdsinvestering per week: minimaal 3 uur

MEER WETEN?

Probeer gratis twee meditaties

INVESTERING

Back to Top