OVER DE CURSUS

Light Body meditatie

GROEPSCURSUS DEN HAAG

Light Body meditatie

ONLINE PROGRAMMA

Light Body meditatie

INSCHRIJVEN >

Koop hier jouw cursus

Awakening your Light Body groepscursus

Ervaar de kracht van groepsenergie! Vind je het fijn vindt om samen met anderen te leren? En lijkt het je heerlijk om jezelf regelmatig een hele dag onder te dompelen in meditatie en energiewerk? Dan is de Light Body groepscursus vast iets voor jou! In de groepscursus combineer je lesdagen in Den Haag met thuisstudie.

De opzet

De groepscursus bestaat uit de volgende elementen:

 

Lesdagen in Den Haag (kijk hier voor data)

Aan de start van elke module is er een lesdag in mijn praktijk in Den Haag. Samen met de andere studenten van jouw groep doe je verschillende meditaties en oefeningen en ontvang je tips voor het integreren van de technieken in je dagelijkse leven. Door als groep te mediteren, wordt het gemakkelijker de energieën te beleven en worden je meditaties intenser. Tijdens de lesdagen is er ook ruim te gelegenheid voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

De lesdagen vinden plaats van 10:00 tot 17:00 op de volgende data:

1 december 2018

5 januari 2019

9 februari 2019

16 maart 2019

13 april 2019

25 mei 2019

Terugkom middag: 29 juni 2019

Geleide meditaties voor thuis

Na elke lesdag ga je thuis aan de slag met de meditaties om het geleerde goed te laten bezinken en in de vingers te krijgen. Je ontvangt hiervoor de opnames van de meditaties van de lesdag en 12 tot 14 aanvullende meditaties per module. In de meditaties leer je te werken met de 10 energiecentra en je persoonlijkheid te ondersteunen in dit proces van versnelde groei. Je kunt de meditaties downloaden op je computer, je tablet en/of je smartphone, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De meditaties duren gemiddeld zo’n 20 tot 30 minuten.

 

Cursusboeken

Voor elke module ontvang je een cursusboek. De cursusboeken geven je achtergrondinformatie over de energiecentra en de meditaties, het werken met subtiele energieën en het proces van versnelde groei dat je met deze cursus aangaat. Ook lees je over de ervaringen van andere cursisten met deze cursus. Hiernaast is er ruimte voor het noteren van je eigen ervaringen en het evalueren van je groeiproces.

 

Energietransmissies

Tijdens de cursus ontvang je meerdere keren per week een energietransmissie. Dat betekent dat ik jou in mijn aandacht hou als ik met de energiecentra werk. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om de energiecentra te ervaren.

TIJDSINVESTERING

  • Totale doorlooptijd cursus: 7 maanden (december 2018 – juni 2019)
  • Elke 5 weken een lesdag (10:00 – 17:00)
  • Minimaal 3 uur zelfstudie per week

MEER WETEN?

Probeer gratis twee meditaties

INVESTERING

Back to Top