SESSIES

Polariteitstherapie

BACK INTO BALANCE

Polariteitstherapie

BASISCURSUS

Polariteitstherapie

INSCHRIJVEN >

Koop hier jouw cursus

Ontdek jouw helende handen met de Basiscursus Polariteitstherapie

Wil jij meer weten over levensenergie? Verlang je ernaar om de helende kracht in jouw handen ervaren en ontwikkelen? En ben je op zoek naar praktische tools om het welzijn van jezelf en anderen te vergroten? Schrijf je dan in voor de basiscursus polariteitstherapie.

 

Wat is polariteitstherapie?

Polariteitstherapie is een krachtige vorm van holistische therapie die als doel heeft om blokkades in onze levensenergie op te lossen. De werkwijze bestaat uit energie- en lichaamswerk dat ondersteunt wordt met lichamelijke oefeningen, gezonde voeding en bewustzijnsbevorderende gesprekken. Polariteitstherapie is sterk geïnspireerd door de Ayurvedische en Chinese traditionele geneeswijzen en bevat elementen uit de chiropractie, osteopathie en natuurgeneeskunde. Effecten zijn onder andere een groter gevoel van welzijn, ontspanning en balans.

De opzet

De cursus bestaat uit 3×2 lesdagen waarbij we theorie behandelen, oefeningen doen en vooral veel polariteitsbehandelingen geven én ontvangen. Dit geeft jouw levensenergie een enorme boost. We werken met een kleine groep cursisten, waardoor er veel tijd en aandacht is voor persoonlijke tips en begeleiding. Tijdens de cursus geef je (onder supervisie) behandelingen aan echte cliënten. Aan het eind van de cursus ben je daardoor in staat om zelfverzekerd complete basisbehandelingen te geven.

 

Leerdoelen

De basiscursus polariteitstherapie leer je:

  • Bewust(er) te worden van je eigen levensenergie en de energie van anderen
  • De basisprincipes van levensenergie en healing te begrijpen en toe te passen
  • Een complete (basis)behandeling polariteitstherapie te geven
  • Je levensenergie te versterken en te onderhouden door middel van:
    • Het doen van eenvoudige lichamelijke oefeningen (uit o.a. de polariteitsyoga en de healing tao)
    • Meditatie
    • Het kiezen van de juiste voedingsmiddelen

 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over polariteitstherapie. Zowel beginners als gevorderden op het gebied van energetische therapie en/of lichaamswerk zijn welkom. Daarnaast is de cursus ook een waardevolle aanvulling voor bijvoorbeeld masseurs, yogi’s en yoga docenten.

TESTIMONIALS

CURSUSDATA

Neem contact op voor de mogelijkheden

INVESTERING 2020

basiscursus polariteitstherapie

*Privétraining is mogelijk in overleg. Hiervoor geldt een toeslag van €325,-

Back to Top